fredag 19 mars 2010

Ny produkt mot Rosacea, vuxenfinnar.

ProComb - motverkar Rosacea och vuxenacne

ProComb är förmodligen marknadens bästa Rosacea produkt. Förebygger och motverkar varblåsor, knottror och rodnader i ansiktet.


ProComb Original är en ny och världsunik produkt som är resultatet av 6 års svensk forskning och 5 års utprovning.

Genom att angripa orsaken till din hudsjukdom från insidan så kan ProComb original rena, förebygga och motverka på effektivaste sätt. Det blir därmed ingen skada på huden och man kan redan efter några veckors användning återgå till ett socialt och värdigt liv. Var dock uppmärksam på att många hudsjukdomar är kroniska och aldrig försvinner helt, det är därför väldigt viktigt att fortsätta äta ProComb Original även när hudsjukdomen verkar ha lagt sig så det inte blossar upp igen.

Kliniska studier gjorda på 30 personer med olika former av hudsjukdomen Rosacea visar att efter 2 veckors användande upplevde samtliga en klar förbättring och efter 3 veckors användande hade samtliga Rosacea fall lagt sig. Fördelen med tabletter, framför yttre behandling med kräm, är att effekten sätter in snabbare vilket kan vara viktigt vid svårare former av rosacea. Dessutom blir vissa patienter med rosacea försämrade av alla typer av utvärtes medel. Vi är stolta att kunna erbjuda en pengarna tillbaka garanti om du inte skulle vara nöjd med vår produkt. Varför använda starka, skadliga läkemedel när det nu finns en helt naturlig produkt som effektivt hjälper dig och din hud att rena och förebygga Rosacea.

För mer info samt beställningar besök vår nya sida : www.procomb.se
klicka på Rosacea och hudutslag för att komma till rätt produkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar